We staan altijd klaar om u te helpen.

We staan altijd klaar om u te helpen.

001 - contacteer ons
Benieuwd wat we voor u kunnen doen?
CHPTR 250522 169crop | Chapter
Dries
François

Ondernemen zit Dries in het bloed. Met zijn frisse aanpak brengt hij vernieuwing op de vastgoedmarkt. Persoonlijke connectie en lokale verankering zijn de kernwaarden waarmee hij Immo Francois grootbracht. Bij Chapter puurt hij uit zijn ruime sectorervaring en uit het krachtige netwerk dat hij doorheen de jaren opbouwde. Hij wil vooral dromen waarmaken en klanten ontzorgen. Dat vormt de rode draad in alles wat hij doet.

CHPTR 250522 207 gradient | Chapter
Maxime
Traen

Maxime is een toegewijde makelaar met een passie voor design en architectuur. Na een carrière bij Immo Francois, zette hij samen met Dries zijn schouders onder Chapter. Zijn praktische expertise is een belangrijke troef, net zoals zijn tweetalige opvoeding. Hij bedient u dus even vlot in het Nederlands als in het Frans. En met zijn aangeboren kwaliteitsreflex, overschrijdt hij de norm en tracht hij grenzen te verleggen. Zo tilt hij elke customer journey naar een hoger niveau.


CHPTR 250522 147crop gradient 3 | Chapter
Eva
Laleman

Met Eva haalde Chapter een bijzondere gastvrouw in huis. Eva is thuis in de wereld van exclusief vastgoed en voelt de klanten feilloos aan. Met haar strategisch inzicht en kennis van online marketing haalt ze het maximum uit elk vastgoedproject. Achter de schermen profileert ze zich als een stille drijfkracht met een toonvaste aanpak. Ze volgt elk dossier minutieus op en laat niks aan het toeval over. Zij is uw Chapter-aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.

Kantoor Brugge:
Vlamingstraat 26
8000 Brugge
bekijk in google streetview
Kantoor Gent:
Vogelmarkt 29
9000 Gent
bekijk in google streetview