We staan altijd klaar om u te helpen.

We staan altijd klaar om u te helpen.

001 - Contacteer ons
Benieuwd wat we voor u kunnen doen?
CHPTR 250522 169crop | Chapter
Dries
François

Ondernemen zit Dries in het bloed. Met zijn frisse aanpak brengt hij vernieuwing op de vastgoedmarkt. Persoonlijke connectie en lokale verankering zijn de kernwaarden waarmee hij Immo Francois grootbracht. Bij Chapter puurt hij uit zijn ruime sectorervaring en uit het krachtige netwerk dat hij doorheen de jaren opbouwde. Hij wil vooral dromen waarmaken en klanten ontzorgen. Dat vormt de rode draad in alles wat hij doet.

CHPTR 250522 147crop gradient 3 | Chapter
Eva
Laleman

Met Eva haalde Chapter een bijzondere gastvrouw in huis. Eva is thuis in de wereld van exclusief vastgoed en voelt de klanten feilloos aan. Met haar strategisch inzicht en kennis van online marketing haalt ze het maximum uit elk vastgoedproject. Achter de schermen profileert ze zich als een stille drijfkracht met een toonvaste aanpak. Ze volgt elk dossier minutieus op en laat niks aan het toeval over. Zij is uw Chapter-aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.

Grace Tiete website | Chapter
Grace
Tiete

Grace is een toegewijde vastgoedmakelaar woonachtig in Oost-Vlaanderen. Haar expertise strekt zich uit tot het dynamische Groot-Gent en de schilderachtige Vlaamse Ardennen. Haar passie voor vastgoed en oog voor detail zorgen ervoor dat ze ieder dossier met de grootste zorg en precisie behandeld. Met haar groot netwerk en persoonlijke aanpak, streeft ze ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden. Of u op zoek bent naar uw droomwoning of uw huidige woning wenst te verkopen, ze staat steeds voor u klaar met deskundig advies en een op maat gemaakt service.

BEAU 2 | Chapter
Beau
Pieters

Beau is een dynamisch salestalent met een passie voor exclusieve woningen. Ondanks haar jeugdige uitstraling loopt ze over van ervaring. Na haar studies dook ze meteen het bedrijfsleven in en specialiseerde ze zich in agrarisch en hippisch vastgoed. Haar expertise is een enorme meerwaarde voor Chapter-klanten.
Net zoals haar persoonlijke en professionele aanpak, waarmee ze u van a tot z ontzorgt. Haar rijke regiokennis is de kers op de taart.

IMMO FRANCOIS WEB 7437 | Chapter
Kenjiro
Waeles

Kenjiro is een toegewijde makelaar. Zijn praktische expertise is een belangrijke troef, net zoals zijn toonvaste aanpak waarbij hij de belangen van de klant altijd voorop stelt. Hij plaatst zijn klanten consequent in het hart van zijn dienstverlening, met oog op het creëren van waardevolle, duurzame relaties. Kenjiro hanteert een aanpak gebaseerd op vertrouwen, en biedt op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen en doelen. Met zijn aangeboren kwaliteitsreflex, overschrijdt hij de norm en tracht hij grenzen te verleggen. Zo tilt hij elke customer journey naar een hoger niveau.

GILLES | Chapter
Gilles
De Schuyter

Met ruim twaalf jaar ervaring en een rist trouwe klanten, staat Gilles garant voor een uiterst deskundige dienstverlening. De exclusieve vastgoedwereld is zijn habitat. Hij leest uw behoeftes, nog voor u ze uitspreekt en ondersteunt u in elk facet van uw verhaal. Met zijn tomeloze inzet en organische aanpak, biedt hij u een unieke persoonlijke ervaring. Op maat van uw huidige én toekomstige noden. Zijn netwerk bestaat uit een rijke mix van lokale experten en potentiële kopers, met de nodige financiële draagkracht. Gilles verrast u ook keer op keer met de meest bijzondere panden. Want de streek waarin hij opereert, ligt bezaaid met magnifieke bouwwerken en fenomenale villa’s.

KLAAS 2 | Chapter
Klaas
Vervaeke

Als ervaren professional in vastgoed begrijpt Klaas uw behoeften als geen ander. Met meer dan een decennium aan ervaring en nauwe betrokkenheid bij de paardenwereld, beschikt hij over unieke kennis van hippisch vastgoed en een sterke affiniteit met het luxesegment. Zijn succes op de markt is te danken aan maatwerk, duurzame relaties en een persoonlijke connectie met klanten. Klaas heeft zelf een woning verbouwd, wat hem tot een betrouwbare ervaringsdeskundige maakt die praktisch en goed onderbouwd advies biedt.

IMMO FRANCOIS GR 8096 | Chapter
Lander
Vandamme

Lander groeide op aan de kust, waar hij al jaren als makelaar actief is. Zijn verbondenheid met de regio resulteert in een solide netwerk van gereputeerde architecten, interieurvormgevers en bouwprofessionals. Zijn sterke affiniteit met de paardenwereld is ook een bijzondere troefkaart, die u naar statige landhuizen en riante hoeves leidt. Op pittoreske plekken waar rust en kalmte overheersen.
Ook voor sluitend juridisch advies bent u bij Lander in goede handen. Zonevreemd vastgoed is één van zijn specialiteiten. Hij begeleidt u bij vergunningsaanvragen, zorgt voor waterdichte contracten en ontrafelt de meest complexe bouwvoorschriften.

Advertentie display 3 | Chapter
Roeland
Trooster

Roeland Trooster is een geboren makelaar. Als Oostduinkerkenaar troont hij u mee naar de mooiste uithoeken van de streek. Hier verrast hij u met unieke panden en verborgen parels. Zijn rol als bestuurslid van de gekende SYCOD-zeilclub en jarenlange lidmaatschap bij de lokale tennisclub, monden uit in een breed netwerk dat u met de juiste partijen verbindt. Ook zijn markt- en regiokennis zijn van onschatbare waarde. Net zoals zijn commerciële flair en focus op klantentevredenheid. Hij is uw klankbord en uw rots. Maar ook een getalenteerd bemiddelaar die met u meedenkt én elk detail nauwlettend overziet.

Kantoor Brugge:
Vlamingstraat 26
8000 Brugge
Bekijk op Google Street View
Kantoor Gent:
Vogelmarkt 29
9000 Gent
Bekijk op Google Street View
Kantoor Scheldewindeke - Oosterzele:
Marktwegel 4
9860 Scheldewindeke
Bekijk op Google Street View