001 - ons verhaal

Exclusief, discreet en anders. Daar draait het bij Chapter om. Wij verkopen exclusief vastgoed, in alle discretie, op onze eigen manier.

CHAPTER PORTRET Maxime Dries 03 | Chapter
AJA 5256 | Chapter

“We gaan tot het uiterste om dromen waar te maken, dat is hoe wij werken.”

Deel uw droom
Dries Francois 2x | Chapter
002 - over ons
Maxime | Chapter

Hi, Mijn naam is Maxime en samen met Dries François lanceerde ik Chapter.

Ik ben jaren geleden als makelaar gestart bij Immo Francois. Maar ik wilde nog een stap verder gaan, samen met Dries. Omdat we weten dat exclusief vastgoed een exclusieve aanpak vereist. Een persoonlijke en discrete aanpak. Wij staan echt op discretie. Het is ons codewoord, onze belangrijkste waarde. Bij ons dus geen publieke fotoreportages of te koop-borden voor de deur.

We doen beroep op een groot, gevarieerd netwerk, op ons geoefend oog en op onze kwaliteitsreflex. Maar om te beginnen willen we eerst weten, begrijpen, doorgronden en snappen. We willen weten wat de wensen en verlangens zijn van de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. We hebben daar een tool voor ontwikkeld:
de Dreamcatcher.

We werken op deze manier omdat wij geen kostbare tijd willen verspillen. Niet van kopers, en ook niet van verkopers. Wij matchen dromen met droomwoningen. Alleen zo worden nieuwe hoofdstukken geschreven, a new Chapter.

Tot binnenkort,

003 - onze waarden
AJA 5846 | Chapter
01
Exclusief

Karakter, ziel, persoonlijkheid, sfeer, warmte en gezelligheid, ruimtegevoel, binnen en buiten. Dat en veel meer maakt een huis uniek. Elk huis dat wij verkopen heeft zo’n unieke signatuur, is enig in zijn soort. Exclusief betekent voor ons iets dat niet zomaar te vinden is. Exclusief is iets dat u overvalt. Een exclusief huis neemt u in huis, vanaf de allereerste minuut dat u er bent: het biedt een buitengewone manier van leven, een beleving. Elke dag en op elk moment van de dag.

Exclusieve huizen zijn te koop zonder dat iemand het weet en dat heeft zijn redenen. Wie exclusief woont, wil die woning vaak niet aan iedereen laten zien. Zelfs al mocht u beelden te zien krijgen, dan nog zou u de exclusiviteit ervan niet helemaal ervaren. Omdat het om een gevoel gaat.

AJA 5060 | Chapter
02
Discreet

De leefwereld van onze klanten delen we liever niet met de rest van de wereld. Enkel wie oprecht geïnteresseerd is, alleen wie droomt van een welbepaalde exclusieve woning, krijgt die ook echt te zien. Geen publieke fotodatabanken dus, geen bordjes voor de deur of folders in de bus.

Wel een goede samenwerking met een aantal vaste partners, een exclusief netwerk en een uiterst discrete behandeling van al onze dossiers. Wij houden u stap per stap op de hoogte van het hele proces. Elke stap wordt genomen in overleg met u. Transparant en één op één. Onze aanpak is persoonlijk, empathisch en zonder omwegen.

Chapter 4835 copy | Chapter
03
Anders

Bij Chapter pakken we het anders aan. Niet om anders te zijn of om anders te doen, maar omdat we weten dat onze klanten een andere aanpak verlangen. We kijken naar de leefwereld en het toekomstbeeld van kopers en verkopers. We luisteren en kijken om droomhuizen met dromen te matchen. We bewandelen samen met de koper en de verkoper een pad.

We zijn er altijd voor beide partijen. We begeleiden hen door het hele proces, helpen hen om problemen op te lossen en bieden een gevolg aan al hun wensen. Samen sluiten we een hoofdstuk af en starten we een nieuw, a new Chapter.

Bij Chapter pakken we het anders aan. Vul hier onze uniek ontwikkelde tool, de Dreamcatcher, in.
Share your dream,
we'll take it home