001 - ons verhaal

Wij werken persoonlijk, zonder omwegen en op maat van uw behoeftes. Zo ontzorgen we u van a tot z. Exclusief, discreet en anders. Dat zijn de bouwstenen voor ons verhaal.

CHPTR 250522 262 | Chapter
CHAPTER WEB 2671 | Chapter

“We gaan tot het uiterste om dromen waar te maken, dat is hoe wij werken.”

Deel uw droom
CHPTR 250522 169 | Chapter
002 - over ons
Ontwerp zonder titel 1 | Chapter

Meet Dries François, bezieler van Chapter en gepassioneerd vastgoedexpert. In 2010 stampte Dries Immo Francois uit de grond. Wat bescheiden begon, groeide uit tot een klinkende regionaam. Dries timmerde flink aan de weg en haalde onderweg ook enkele gelijkgestemde partners aan boord. Intussen bestaat Immo Francois al ruim tien jaar, met een dertigtal kantoren in Oost- en West-Vlaanderen. Met Chapter kreeg zijn verhaal een mooi vervolg.

De ervaring leerde hem dat exclusief vastgoed een andere aanpak vereist. Persoonlijker en discreter, rijker en voller. Hierop besloot hij een nieuw hoofdstuk te schrijven, dus vormde hij een team van ervaren partners en experts binnen het exclusief vastgoed. Samen met de commerciële flair van Eva vormt dit gepassioneerd team vandaag een goed geoliede machine die ambitieuze woondromen tot leven brengt.

Tot binnenkort,

003 - onze waarden
CHAPTER WEB 2801 | Chapter
01
Exclusief

Exclusiviteit is een gevoel. Het betekent voor iedereen iets anders. Ruimte, licht, privacy, karakter, groen, luxe, duurzaamheid, … Waarom u net voor die ene woning valt? Dat is heel persoonlijk. Daarom leren we u graag wat beter kennen. Zo kunnen we beter inschatten wat u zoekt en tonen we u alleen de panden die ál uw vakjes afvinken.

Wat wij onder exclusiviteit verstaan? Iets dat niet zomaar te vinden is. Bijzondere stekjes die boven de massa uitstijgen. Met een idyllische ligging, markante faciliteiten of een verfijnde afwerking. Onze panden dragen een unieke signatuur. We speuren naar de mooiste parels op de vastgoedmarkt – waar comfort is verweven met luxe en functionaliteit.

AJA 5060 | Chapter
02
Discreet

Chapter koestert uw privacy. Gaat u met ons in zee? Dan beslissen we samen hoe we uw woning in de markt zetten. Via de traditionele immokanalen en met behulp van digitale marketing. Of discreet en achter de schermen. Want dankzij ons ruime netwerk hangen wij niet louter van de ‘klassiekers’ af.

Wij bundelen onze krachten met zorgvuldig gekozen partners die dezelfde waarden uitdragen. Zo matchen we uw woning in no time aan de juiste kandidaten. Samen stippelen we een strategie op maat uit. En we overleggen bij elke stap. Want als het over onze klanten gaat, dragen we transparantie heel hoog in het vaandel.

Chapter RR 25 | Chapter
03
Anders

Chapter staat voor vernieuwing. Onze panden zijn allesbehalve standaard, net als onze klanten. Daarom verkiezen wij een persoonlijke en creatieve aanpak met veel aandacht voor beleving. Want koude transacties zijn niet aan ons besteed. Wij beklinken onze deals liever met een personal touch, want elk verhaal verdient een uniek scenario.

En achter u staat een bevlogen team met tonnen expertise en een frisse kijk op de snel evoluerende vastgoedmarkt. We ondersteunen u met deskundig advies en bekommeren ons om de administratieve zaken. Zo kunt u zorgeloos vooruitblikken op een nieuw hoofdstuk.

Klaar voor een nieuw hoofdstuk? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Share your dream,
we'll take it home